Skip to content

Maatwerk

Maatwerk

Mks All-Round verzorgt allerhande mogelijkheden van maatwerk. Zowel in uw woonkamer als uw leefruimte streven we naar perfectie.

DRESSINGS EN INLOOPKASTEN

Een dressing of inloopkast heeft het  voordeel dat u de vorm en indeling volledig naar eigen hand kunt zetten. Zo komen al uw ideeën tot leven, perfect op maat van uw woning. Een dressing of inloopkast creëert een aparte ruimte en wordt meestal afgesloten met een schuifdeur.
Er zijn allerhande accessoires ter beschikking om een inloopkast praktisch in te richten, op deze manier kunt u er een persoonlijke toets aan geven.
In het gamma accessoires kunnen wij u lades, schoenenlades, broekenhouders, dassenhouders, uittrekbare garderobeliften, hoeklegvlakken en nog veel meer aanbieden.

MAATKASTEN

Net zoals inloopkasten hebben maatkasten alleen maar voordelen. Vorm en indeling kunnen volledig bepaald worden naargelang uw plaats en behoeften. Maatwerk is ook ideaal als het gaat om moeilijke ruimtes, zoals onder  schuine daken of onder een trap.
Maatkasten kunnen in alle vormen en maten gemaakt worden, of het nu inbouw-, opbouw-, of ophangkasten zijn. Zij kunnen geplaatst worden in slaapkamer, hall, bergruimte of kantoor.
Maatkasten bieden overal de perfecte oplossing en zijn ook steeds combineerbaar met allerhande accessoires.

KEUKENS EN BADKAMERS

Is uw keuken of badkamer aan een facelift toe of u wilt u gewoon eens wat anders? Houdt u van klassiek, rustiek, modern of tijdloos.
Wij kunnen uw keuken of badkamer volkomen naar uw smaak en behoeften inrichten.
Volgens een vooraf nauwkeurig afgesproken planning, wordt elke fase van de nieuwbouw of renovatie nauwgezet afgewerkt. Van een eventuele afbraak van de oude keuken of badkamer tot aan de oplevering van de nieuwe.
U kiest welke keukentoestellen u in uw keuken wilt of welke sanitaire voorzieningen u wenst te plaatsen in uw nieuwe badkamer. In elke fase kunt u rekenen op de vakkennis van echte stielmannen.

BINNENDEUREN

Ook voor het plaatsen van binnendeuren, kunt u bij ons terecht. Voor nieuwbouw of renovatie, van klassiek tot hypermodern.

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Indien u meer informatie wilt of een gratis offerte wenst, kan dit via onze contactpagina.

Previous Works